diumenge, 23 de maig de 2010

Acords de l’Assemblea Extraordinària del 18 de Maig de 2010


A l’Assemblea Extraordinària de l’AMPA del dia 18 al voltant de la situació del menjador per al curs vinent, es va comentar com la nova normativa, encara no publicada, per la Conselleria d’Educació deixaria fora a les AMPAs de la gestió dels menjadors.


Es va comentar que la Federació de AMPAs de Castelló (FAPA Penyagolosa), dins de la Confederació Gonzalo Anaya que reuneix a les federacions de AMPAs de la Comunitat Valenciana, està preparant una campanya per tractar d’aturar l’eixida de la nova ordre, per eixe motiu han començat a arreplegar signatures per tal de sol·licitar-ho. A la pàgina web de l’AMPA tindreu penjada la fulla per arreplegar les signatures que podreu entregar als membres de la junta o a Encarna o Marisol per que ens les facen arribar.


Davant la situació, la assemblea va decidir les següents accions:

· Remetre un escrit a la Conselleria sol·licitant que es faça pública ja la normativa que regira els menjadors el curs 2010-2011, indicant que ja no queda temps per aplicar-la a la gestió del menjador pel proper curs.

· Plantejar a la FAPA si va a emprendre una campanya de premsa i si no ho va a fer,
fer-ho nosaltres com a escola.

· Estar atents a la publicació de la normativa per estudiar-la en detall, estudiar quines opcions ens deixa i presentar recurs, si cal, per tractar d’aturar-la.


La Junta de l’AMPA