dimecres, 28 d’abril de 2010

Nova normativa menjadors escolars 2010-2011


Estimades famílies

El passat 14 d’abril l’escola va rebre una circular de la Delegació Territorial d'Educació sobre la futura normativa per als menjadors que aplicarà durant el curs 2010-2011. A l’esmentada circular es feia saber que a la nova normativa no es permetrà que les AMPES gestionen els menjadors escolars. Com tots sabeu, això és el que fem a la nostra escola per tal de controlar i garantir l'alimentació que reben els nostres fills, cosa que hem fet aconseguint un molt bon funcionament del menjador.

Per tal de saber quines alternatives tenim, al Consell Escolar del passat dilluns dia 12 es va decidir demanar una reunió del Director Territorial amb una delegació del Consell Escolar per preguntar-li quines alternatives tenim i fer-li conèixer les nostres necessitats.

Per una altra banda hem contactat amb la FAPA (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes) i amb algun altre centre amb una problemàtica semblant a la nostra per veure què podem fer.

Quan tinguem més informació us la farem arribar.

La Junta de l’AMPA

1 comentari:

ionkoldo ha dit...

La alternativa por parte de Consellería será la de los catering gestionados por sus amiguitos del alma.Así hacemos País.Esto se merece otra mayoría absoluta.