dijous, 23 d’abril de 2009

28A VAGA A L’ENSENYAMENT

La assemblea de l’AMPA de la escola Censal ha decidit per unanimitat recolzar la convocatòria de vaga proposada per la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic el proper DIMARTS 28 D’ABRIL en protesta per la negativa de la Conselleria d’Educació de rectificar la seua política educativa i assolir les reivindicacions exposades per la comunitat escolar al manifest de la Plataforma.

Per això us animem a totes i a tots a sumar-vos a la vaga i a fer visible l’aturada de les classes el proper 28 d’abril.

En cas de que la recolzeu i no dugueu als vostres fills a l’escola haureu d’emplenar la butlleta de falta d’assistència ordinària indicant com a motiu: vaga.

En cas que recolzeu la vaga però us siga impossible quedar-vos els xiquets en casa, podeu omplir la part inferior d’aquest escrit, indicant-ho.

En ambdós casos lliureu la butlleta a consergeria o al tutor@ de la vostra classe.

Per tal de fer efectiu i visible el nostre recolzament a la vaga, us encoratgem a participar a la MANIFESTACIÓ que la Plataforma per l’Ensenyament Públic ha convocat per aquest mateix dia 28 a les 19 hores davant de la Conselleria d’Educació (EL PUNT DE TROBADA PER LES FAMÍLIES DEL CENSAL SERÀ A LES 18:30 A LA PORTA DELS ANTICS JUTJATS DE BORRULL).

Tots i totes a la manifestació: “el 28 d’abril aturem el sistema educatiu.”

dimarts, 21 d’abril de 2009

Convocatòria d’Assemblea Extraordinària

El president de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del C. P. Censal us convoca a l’Assemblea Extraordinària:

Dia: Dijous, 23 d’abril de 2009
Hora: 17:15 hores
Lloc: Menjador de l’Escola

ORDRE DEL DIA:

  1. Vaga 28 de Abril.
  2. Nova Escola.
  3. Administració AMPA.
  4. Renovació Junta.
  5. Precs i preguntes.