divendres, 14 de desembre de 2007

Exigim veure TV3

EXIGIM CONTINUAR VEIENT TV3

Amb nocturnitat, per evitar així protestes i testimonis, el govern de la Generalitat Valenciana ha dut a terme un fet insòlit a l'Europa democràtica del segle XXI, impedir als ciutadans veure lliurement una televisió legal. Per primera vegada en l'Europa unida del segle XXI, en una època sense fronteres i quan els ciutadans poden captar les emissions de qualsevol televisió del món, un govern ha impedit per la força la lliure recepció d'un canal televisiu legal per part d'aquells ciutadans valencians que així ho volien.

I, com que tenim clar que darrere de la Carrasqueta vindrà el Bartolo, si la pressió cívica i ciutadana no ho impedeix, per això fem una crida a la societat castellonenca per a que faça saber als dirigents del PP valencià que no està disposada a admetre un atac semblant a la llibertat d'expressió i d'informació. I per demostrar-ho, cridem totes els persones i entitats que estan indignades per aquest tancament i per l'atac a al llengua i a la llibertat d'expressió que representa, a concentrar-se de manera pacífica però ferma, dissabte 22 de desembre, a les 19 hores, al carrer Major de Castelló, davant de la Casa dels Caragols, seu de la delegació a la nostra ciutat del Consell de la Generalitat Valenciana.

I desitgem que la resposta massiva dels castellonencs, de la qual n'estem convençuts, faça reflexionar a les autoritats autonòmiques del greu error que estan cometent i els faça rectificar la seua injustifible decisió.