dilluns, 19 d’abril de 2010

Facturació no detallada

Estimades famílies

Tal i com es va comentar i aprovar a la darrera assemblea de 2 de novembre de 2009, la facturació mensual de les activitats gestionades per l’AMPA ja no arribarà de forma detallada al rebut del banc a partir del proper mes. Només rebreu l’import global facturat a cada mes.

Per tal de que totes les famílies puguen conèixer el detall de la facturació es penjarà a la web de l’AMPA i al tauló d’anuncis de l’AMPA a l’escola una fulla amb els detalls de tots el conceptes facturats durant el mes. Si no obstant això quelcom té cap dubte, sempre podreu consultar Marisol per aclarir-ho.

Encara que aquest mes de març el rebut del banc ha arribat detallat, hem penjat ja els detalls de la facturació per tal que pugueu comprovar l’informació global tal i com serà facilitada des del mes d’abril.

A la facturació a la pàgina web es pot arribar mitjançant la pàgina del blog de l’AMPA punxant a “Facturació” al menú de “Serveis web” ubicat a la part esquerra de la pàgina principal: http://ampa-censal.blogspot.com/ o teclejant directament: http://sites.google.com/site/ampacensal/facturacio

La Junta de l'AMPA