dimarts, 22 de setembre de 2009

Activitats esportives extraescolars ofertades pel Patronat Municipal d’Esports

Al següent quadre podreu vore les activitats que es realitzaran a la nostra escola:

*En l’activitat poliesportiva es practicarà, fonamentalment, atletisme, basquet, handbol, voleibol, futbol-sala i voleibol, així com jocs preesportius en general i altres modalitats que el monitor/a considere oportú programar.

El preu de les activitats es de 32 € per a tot el curs, el qual no inclou les despeses de la competició de cap de setmana (equipacions, monitor, etc.) en el cas d’inscriure algun equip als Jocs Esportius Municipals.

La inscripció s’efectua individualment al Patronat Municipal d’Esports (C/ Columbretes, 22-tel 964 236512).

El Patronat Municipal d’Esports ofereix en diferents centres escolars o esportius altres activitats esportives com ara: equitació, hoquei en línia, tenis, pilota valenciana, handbol, voleibol, futbol-sala i d’altres. Al següent enllaç (llistat) hi ha un llistat de les diferents activitats esportives ofertades en aquests centres, les quals també es poden consultar a la web de l’Ajuntament de Castelló (http://www.castello.es/).
A més, el Patronat també organitza els Jocs Esportius Municipals (competicions entre equips escolars). Si esteu interessats, podeu adreçar-vos directament al Patronat Municipal d’Esports.